Winterbanden

In de winter wordt veel gevraagd van uw auto en de banden. Natuurlijk wilt u dat de auto steeds weer gewoon start en u veilig en warm naar uw bestemming brengt. Daarnaast moeten de banden ervoor zorgen dat uw auto grip houdt op de weg. Kom daarom tijdig bij ons langs voor een winterinspectie of om u te laten informeren over de vele voordelen van winterbanden.


Winterbanden

Omdat autobanden bij slechtere weersomstandigheden nog belangrijker zijn wordt algemeen geadviseerd om voor winterbanden te kiezen zodra de ‘r' in de maand zit. Al bij +7 graden Celsius zijn winterbanden namelijk superieur. Daarom heeft ABC Auto Banden Centrum een breed assortiment van de beste kwaliteit winterbanden van alle grote merken. Onze specialisten kunnen u dus nauwkeurig adviseren over de beste banden voor uw auto. En ze kunnen ter plekke onder uw auto gemonteerd worden, terwijl u wacht in de gezellige coffee corner.
ABC biedt daarnaast de mogelijkheid om uw zomerbanden op te laten slaan. Ook kunt u geschikte winterbanden bij ons huren. Informeert u hiervoor bij onze vestigingen naar de mogelijkheden.


Winterinspectie

Bij een Winter-Klaar Inspectie van ABC Auto Banden Centrum zorgen we ervoor dat uw auto klaar is voor de winter. Daarbij letten wij op:
- Accu
- Koelsysteem
- Verlichting
- Wisserbladen
- Verwarming en ventilatie
- Banden
- V-snaren
- Schokdempers
- Remmen
- Koppeling
- Uitlaat
- Olie en vloeistoffen
Bel een vestiging van ABC voor een afspraak of kom gewoon even bij ons langs; dan voeren wij de inspectie uit terwijl u wacht.


Skiboxen en sneeuwkettingen

Ook voor de verkoop en verhuur van skiboxen en sneeuwkettingen kunt u bij ABC terecht. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw auto.