Zomerbanden

In de zomer stijgen de temperaturen, ook van het asfalt. Bovendien maken veel mensen in dit seizoen lange (vakantie)ritten. Dit betekent dus dat er in deze periode veel vereist wordt van uw auto en de banden. Laat daarom de specialisten van ABC tijdig uw auto controleren en u adviseren over de juiste bandenkeus en -spanning.


Caravan

Vakantiecontroles tonen steeds weer opnieuw aan dat de banden van caravans, vouwwagens en campers onvoldoende aandacht krijgen. De keuze voor de juiste band is door de zware belasting en het relatief weinige gebruik zeer belangrijk. Laat daarom ook de banden van uw caravan of aanhanger regelmatig gratis controleren door ABC Auto Banden Centrum.


Zomerinspectie

De zomer stelt specifieke eisen aan uw auto, zoals een intensief gebruik van de airco. Laat daarom tijdig uw auto controleren door ABC zodat u met een gerust hart de zomer doorrijdt.


Terug van vakantie

Tijdens de zomer heeft uw auto het zwaar te verduren gehad. Warmte en regenbuien wisselden elkaar af en waarschijnlijk heeft u heel wat kilometers gemaakt. Daarom is het verstandig om even bij een vestiging van ABC langs te gaan om gratis de conditie van de banden te laten controleren. Zonder afspraak bent u van harte welkom en terwijl wij naar uw auto kijken kunt u in de coffee corner, met uitzicht op uw auto in de werkplaats, genieten van een kopje koffie of thee.